Chironieuws december 2022

Einde van het jaar 2022

Het nieuwe jaar komt er alweer snel aan. December is traditioneel een drukke maand voor veel mensen door de sinterklaas, de kerst en alles wat vaak op het werk nog ‘op tijd’ af moet! Vergeet niet om juist dán goed voor uw lichaam te zorgen! Wij zijn in de hele maand december geopend om u met een behandeling van uw chiropractor helemaal klaar te maken voor fijne ontspannen feestdagen!

Uitbreiding 2023

Als u behandeld wordt in onze praktijk in Noordscheschut heeft u vast wel gemerkt dat het soms lastig is om een afspraak te maken. Voor nieuwe patiënten is het pas volgend jaar mogelijk om te starten met de behandelingen en dat is natuurlijk niet wat we willen. Daarom hebben we de nodige uitbreidingen en veranderingen op stapel staan. Vanaf 2023 is er een extra behandelkamer in gebruik en een nieuwe chiropractor zal ons team komen versterken. Het betreft (alwéér) een fransman, genaamd Florian Porcreau. Hij is druk bezig met Nederlands te leren en zal vanaf volgende maand zijn werkweek tussen Emmen en Noordscheschut gaan verdelen.

Vergoedingen zorgverzekering

Voor veel mensen staat de koopkracht onder druk. Alles wordt duurder en we hebben minder te besteden. Laten we wát we te besteden hebben, góed besteden! De zorgverzekeraars ontmoedigen de aanvullende zorgverzekeringen, omdat zij hier niets op verdienen. Het opzeggen van deze aanvullende verzekering líjkt misschien een directe bezuiniging van een paar euro per maand, maar kost u veel meer wanneer u uw werk niet meer kunt doen, of dagelijks met pijnklachten rondloopt. Let op uw vergoeding voor de alternatieve geneeswijzen!

Deze website maakt gebruik van functionele cookies om zo de website optimaal te kunnen laten functioneren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van analytische cookies.
Website