Wie zijn wij

Al onze chiropractoren zijn  geregistreerd bij de CCA/DCF/SNRC. Dat wil zeggen dat ze de juiste opleiding hebben genoten en het waarborgt de allerhoogste kwaliteitsstandaard.

Chiropractie

Chiropractie kan enkel in het buitenland worden gestudeerd. Vanwege het geringe aantal Nederlanders op de opleidingen komen de meeste collegae uit het buitenland.

Veel last van oorsuizen en zenuwprikkels en ook veel migraine de laatste tijd dagelijks. Ik merkte direct verschil mijn migraines namen af en 7X per week nu nog 1 a 2 X per week, voor het oorsuizen zijn we nog druk bezig dat heeft meer tijd nodig en oefeningen die ik heb meegekregen. Ik ervaar mijn chiropractor al een zeer vakkundige en aardige man.

Vrouw 56 jaar: oorsuizen
Deze website maakt gebruik van functionele cookies om zo de website optimaal te kunnen laten functioneren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van analytische cookies.