De Chiropractie praktijk voor Hoogeveen

chiropractie hoogeveen pijnBij Chiropraxi Hoogeveen (voorheen Chiropractie Hammink) kunt u terecht voor chiropractie in Hoogeveen. In het bijzonder behandelen wij al jaren met succes patiënten met diverse klachten, zoals rugpijn, nek- en schouderklachten, hernia, hoofdpijn en migraine, stress en sportblessures. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd als het gaat om zwangerschap, (huil)baby’s en kinderen.

Chiropractie Hoogeveen en behandelingen

Om u kennis te laten maken met chiropractie houden wij regelmatig informatieavonden en inloopspreekuren, maar u kunt natuurlijk ook gelijk contact met ons opnemen voor een eerste consult. Wij gaan met u in gesprek over uw klachten, ziektegeschiedenis en de hele gezondheid, evenals een lichamelijk onderzoek. Wij maken vervolgens een behandelplan, maar ook geven wij u goede adviezen. De behandeling die de chiropractor gaat gebruiken ligt aan uw klachten en wensen.

Met de volgende klachten kunt u bij ons terecht

Met chiropractie richten wij ons op het gebied van klachten met de oorsprong in de wervelkolom, het zenuwstelsel en de spieren en gewrichten, waardoor het lichaam zichzelf gaat herstellen en genezen.

Wij behandelen de volgende klachten:

Chiropractie en vergoedingen met de zorgverzekering

Wij zijn onder andere aangesloten bij Stichting Chiropractie Nederland en andere erkende organisaties, bovendien hebben wij overeenkomsten met verzekeraars, waardoor de behandelingen (gedeeltelijk) vergoed worden.

chiropractie hoogeveen klachten
chiropractie hoogeveen behandeling
chiropractie hoogeveen kinderen
logo chiropraxi hoogeveen

Chiropraxi Hoogeveen, voormalig Chiropractie Hammink, is op werkdagen telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren van 08.30 tot 16.30 uur, op vrijdagmiddag tot 12.30 uur. Indien we niet aanwezig of reeds in gesprek zijn, kan het antwoordapparaat ingesproken worden.

 • maandag: 13.00 - 20.00
  dinsdag: 10.00 - 19.00
  woensdag: 10.00 - 18.00 uur
  donderdag: 09.00 - 18.00 uur

Informatie of een afspraak


  Het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent

  Deze website maakt gebruik van functionele cookies om zo de website optimaal te kunnen laten functioneren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van analytische cookies.
  Website