De Chiropractie praktijk voor Coevorden

chiropractie coevorden pijnBij Chiropraxi Coevorden kunt u terecht voor chiropractie in Coevorden. Wij behandelen al jaren met succes patiënten met diverse klachten, zoals nek- en schouderklachten, rugpijn, hoofdpijn en migraine, hernia, sportblessures en stress. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd als het gaat om (huil)baby’s, de zwangerschap en kinderen.

Chiropractie Coevorden en behandelingen

Eens kennis maken met chiropractie? Wij houden regelmatig informatieavonden en inloopspreekuren, maar direct contact voor een eerste consult kan natuurlijk ook. Wij gaan met u in gesprek over uw hele gezondheid, uw ziektegeschiedenis en de huidige klachten. Er is ook lichamelijk onderzoek. Vervolgens maken wij een behandelplan, maar ook geven wij u goede adviezen. De behandeling die de chiropractor gaat verrichten ligt aan uw klachten en wensen.

De volgende klachten behandelen wij

Met chiropractie richten wij ons op het gebied van klachten met de oorsprong in het zenuwstelsel, de wervelkolom en de spieren en gewrichten, daardoor gaat het lichaam zichzelf herstellen en genezen.

Wij behandelen de volgende klachten:

chiropraxi coevorden

Vergoedingen van de zorgverzekering voor Chiropractie

Wij zijn aangesloten bij Stichting Chiropractie Nederland en andere erkende organisaties, er zijn bovendien overeenkomsten met verzekeraars, waardoor de behandelingen (gedeeltelijk) vergoed worden.

chiropractie hoogeveen klachten
chiropractie hoogeveen behandeling
chiropractie hoogeveen kinderen
logo chiropraxi coevorden

Chiropraxi Coevorden is op werkdagen telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren van 08.30 tot 16.30 uur, op vrijdagmiddag tot 12.30 uur. Indien we niet aanwezig of reeds in gesprek zijn, kan het antwoordapparaat ingesproken worden.

 • maandag: 08.00 - 17.00 uur
  woensdag: 13.00 - 20.00 uur
  vrijdag: 08.00 - 12.30 uur

Informatie of een afspraak


  Het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent

  Deze website maakt gebruik van functionele cookies om zo de website optimaal te kunnen laten functioneren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van analytische cookies.
  Website