Overname van Chiropractie Hammink door Chiropraxi

Overname van Chiropractie Hammink door Chiropraxi

Beste patiënten van Chiropractie Hammink,

De praktijk Chiropractie Hammink is per 23 mei 2019 overgenomen door Chiropraxi, voorheen Chiropractie Emmen, Coevorden en Hoogeveen.

Een bedankje van Heleen Hammink

Beste patiënten,

In de afgelopen 6,5 jaar heb ik met veel plezier in Hoogeveen gewerkt. Ik heb er veel fijne mensen ontmoet en heb mijn praktijk tot een succes weten te brengen.

Voor mij is het nu tijd voor een volgende stap. Ik heb besloten een nieuwe, onbekende weg in te slaan. Beginnende met een sabbatical van een half jaar waarin ik een aantal maanden vrijwilligerswerk ga doen in Zuid Frankrijk. Waar ik vervolgens terecht kom weet ik nog niet. Gelukkig heb ik een fijne chiropractor gevonden die mijn praktijk gaat overnemen. Ze maakt deel uit van het team van Chiropraxi Emmen. Doordat ik in het verleden voor hen gewerkt heb weet ik zeker dat de kwaliteit van de zorg goed is.Ik kan mijn praktijk met het volste vertrouwen aan haar overdragen. U bent nog steeds ingoede handen!

Ik wil u bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en wens u alle goeds voor de toekomst. Mijn laatste werkdag is op woensdag 22 mei. Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen hoor ik het graag. Daarna staat mijn collega voor u klaar. Zonder tegenbericht worden uw afspraken door haar overgenomen. Zij stelt zich hier onder graag aan u voor.

Met vriendelijke groet,
Heleen Hammink

Lise Rodero: “Graag wil ik mij aan u voorstellen.”

Hallo!

Mijn naam is Lise Rodero en ik kom uit Frankrijk. Ik verheug mij enorm om in Hoogeveen aan de slag te gaan. Werken met mensen en het verbeteren van uw gezondheid door chiropractie geeft mij veel voldoening.

Ik studeerde in Parijs aan het IFEC. Mijn behandelmethode zou ik willen omschrijven als eenvoudig, zacht en effectief. Chiropractie kent vele technieken om het zenuwstelsel in de juiste balans te krijgen. Ik kies de methode die bij de patiënt past en die nodig is om het maximale resultaat te behalen.

Het creëren van een ontspannen sfeer tijdens de behandeling vind ik belangrijk; dit draagt in mijn beleving bij aan een fijne ervaring.

In mijn vrije tijd bezoek ik graag musea en kunstexposities. Ik ben geïnteresseerd in andere culturen en geschiedenis. Verder reis en fotografeer ik graag, en doe aan o.a. aan tai chi. Ik maak graag binnenkort persoonlijk kennis met u!

Met vriendelijke groet,
Lise Rodero

Lise Rodero van Chiropraxi

Deze website maakt gebruik van functionele cookies om zo de website optimaal te kunnen laten functioneren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van analytische cookies.
Website