Vitamine D gebruik is effectief tegen coronavirus!

UPDATE: VITAMINE D GEBRUIK IS EFFECTIEF TEGEN CORONAVIRUS!

 

In het kort:

Het Verenigd Koninkrijk beveelt vitamine D suppletie vanaf heden aan. Het Britse advies komt in navolging van recent bewijs waaruit blijkt dat vitamine D kan zorgen voor een milder coronavirus verloop.

Sinds mei weten we al dat een vitamine D-tekort kan zorgen voor een ernstiger COVID-19 ziekteverloop.

Recente onderzoeken suggereren ook dat mensen met lagere vitamine D-spiegels vatbaarder zijn voor het coronavirus.

Vitamine D supplementen zijn goedkoop, laag in risico en algemeen verkrijgbaar, aldus de hoofdonderzoeker van de veelbelovende CORONAVIT-studie.

Wij sluiten ons aan bij de Britten en pleiten voor meer aandacht voor de rol die vitaminen en andere nutriënten kunnen hebben in het beteugelen van de coronacrisis.

Chiropractie

Chiropractie kan nog niet in Nederland gestudeerd worden, daarvoor moet men in het buitenland een universitaire opleiding volgen. Het is dan ook om die reden dat er binnen onze vestigingen diverse chiropractoren werken, die van origine een buitenlandse nationaliteit hebben. Evenals de Nederlandse chiropractoren, willen ook zij graag hier in Nederland hun beroep uitoefenen en hebben ze Nederland in hun hart gesloten. Allemaal hebben ze een hoogwaardige opleiding gevolgd en zijn kundig om u te helpen bij diverse symptomen en klachten.

Deze website maakt gebruik van functionele cookies om zo de website optimaal te kunnen laten functioneren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van analytische cookies.
Website