Wie zijn wij

Al onze chiropractoren zijn  geregistreerd bij de CCA/DCF/SNRC. Dat wil zeggen dat ze de juiste opleiding hebben genoten en het waarborgt de allerhoogste kwaliteitsstandaard.

Chiropractie

Chiropractie kan nog niet in Nederland gestudeerd worden, daarvoor moet men in het buitenland een universitaire opleiding volgen. Het is dan ook om die reden dat er binnen onze vestigingen diverse chiropractoren werken, die van origine een buitenlandse nationaliteit hebben. Evenals de Nederlandse chiropractoren, willen ook zij graag hier in Nederland hun beroep uitoefenen en hebben ze Nederland in hun hart gesloten. Allemaal hebben ze een hoogwaardige opleiding gevolgd en zijn kundig om u te helpen bij diverse symptomen en klachten.

Veel last van oorsuizen en zenuwprikkels en ook veel migraine de laatste tijd dagelijks. Ik merkte direct verschil mijn migraines namen af en 7X per week nu nog 1 a 2 X per week, voor het oorsuizen zijn we nog druk bezig dat heeft meer tijd nodig en oefeningen die ik heb meegekregen. Ik ervaar mijn chiropractor al een zeer vakkundige en aardige man.

Vrouw 56 jaar: oorsuizen
Deze website maakt gebruik van functionele cookies om zo de website optimaal te kunnen laten functioneren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van analytische cookies.
Website