Zo ga je om met blaasproblemen of plasklachten

ZO GA JE OM MET BLAASPROBLEMEN OF PLASKLACHTEN
 
Ken je het gevoel dat je moet rennen naar het toilet of je plas niet kunt ophouden? Wanneer je vaker last hebt van ongewild urineverlies spreken we van incontinentie. Dit komt vaak voor en is niet iets om je voor te schamen.
En waar sommige mensen maar drie keer per dag hoeven te plassen, zitten anderen elk uur wel op het toilet. Als jij in die laatste categorie valt, zou het kunnen dat je last hebt van een overactieve blaas.
Maar weet je eigenlijk wat de oorzaken zijn? En misschien nog belangrijker: wat je ertegen kunt doen? Lees snel verder!
Chiropractie

Chiropractie kan nog niet in Nederland gestudeerd worden, daarvoor moet men in het buitenland een universitaire opleiding volgen. Het is dan ook om die reden dat er binnen onze vestigingen diverse chiropractoren werken, die van origine een buitenlandse nationaliteit hebben. Evenals de Nederlandse chiropractoren, willen ook zij graag hier in Nederland hun beroep uitoefenen en hebben ze Nederland in hun hart gesloten. Allemaal hebben ze een hoogwaardige opleiding gevolgd en zijn kundig om u te helpen bij diverse symptomen en klachten.

Deze website maakt gebruik van functionele cookies om zo de website optimaal te kunnen laten functioneren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van analytische cookies.
Website