Corona – tot 10 mei zijn we dicht

Naar aanleiding van de persconferentie van de ministers en de adviezen van het RIVM en onze beroepsgroep, hebben wij helaas moeten besluiten om de praktijk per direct te sluiten. De gezondheid van u, ons en iedereen met wie we verder in aanraking komen is nu het voornaamste. Vooralsnog geldt de sluiting van de praktijk tot 10 mei. 

 

Mocht u zeer acute klachten hebben, dan is behandeling onder strikte voorwaarden bespreekbaar.  Neem hiervoor telefonisch contact op met de praktijk.

 

Dit geldt met name voor alle mensen uit vitale beroepen die hun beroep niet of minder goed kunnen uitoefenen wanneer zij niet zouden worden behandeld. Wij willen jullie graag helpen. Neem ook contact op met de praktijk.

 

We hopen dat de situatie in de tussentijd voldoende verbeterd om u dan weer op een verantwoorde manier te kunnen ontvangen.

Uiteraard zijn wij voor vragen of adviezen bereikbaar per telefoon of via de mail.

 

Blijf gezond!

Team ChiropraxiDeze website maakt gebruik van functionele cookies om zo de website optimaal te kunnen laten functioneren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van analytische cookies.
Website