Uitbreiding van ons team

Per 1 november zal het team Chiropraxi Kampen worden uitgebreid met Lynelle van Tonder, zij is geboren en opgegroeid in Zuid-Afrika. Ze wist al op jonge leeftijd dat ze in de gezondheidszorg wilde gaan werken en na eigen positieve ervaringen kreeg ze interesse in chiropractie. Lynelle is afgestudeerd aan de Universiteit van Johannesburg in 2009. Hierna heeft ze in de Mosselbaai 8 jaar haar eigen praktijk gehad. In 2018 is Lynelle met haar gezin verhuisd naar Nederland en begonnen bij Chiropractie Hoorn. 

Als chiropractor vind Lynelle de interactie met patiënten heel fijn. “Het is geweldig om samen met mensen oplossingen te zoeken voor hun fysieke problemen. Ik werk graag met mensen van alle leeftijden. Het is mooi om te zien hoe het lichaam zichzelf kan genezen met een beetje hulp“, aldus Lynelle van Tonder.

We zijn verheugd weer een vrouwelijke chiropractor aan ons team te mogen toevoegen. Zij zal hier werkzaam zijn op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Woont u in Kampen of omgeving en wilt u hier behandeld worden? Neem dan gerust even contact met ons op.Deze website maakt gebruik van functionele cookies om zo de website optimaal te kunnen laten functioneren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van analytische cookies.
Website